Heureka.sk - nákupný radca
Vyber produkt > Porovnaj ceny > Nakupuj výhodne

Marley a ja

Pridať recenziu

Novomanželia John a Jenny Groganoví sa rozhodnú, že opustia drsné zimy Michiganu a začnú nový život na slnečnej Floride. A aby tých zmien nebolo málo, obstarajú si roztomilého,... viac »

Kde kúpiť

• celkom dobré scény
  • dobrý výber hercov
  • vtipný film
  • téma je už 100x obhryzená kosť
  • celý film je ľahko nevypočitateľný
  • žiadne prekvapenie

Je pravda, že tento film vznikol podľa skutočného príbehu a preto na ňom priveľa zmeniť nemohli. A nakoniec sa im podarilo spraviť nesmierne vypočitatelný a nudný film. Sú v ňom síce dobré vtipy, ale je to jeden zo sto rovnakých filmov. Iba preto som mu dala 50 percent, lebo nakrútený bol pekne a herci sú taktiež dobrí.

• Nie (4)

• Nie (4)
cahy

cahy

Pridané: 9. mája 2010

• Nečakane úprimný a chytrý film o tom, že život nie je vždy pierko. Tvorcovia postupujú od kvetiny cez psa k deťom a počas toho reflektujú všetky maléri a radosti, ktoré s tým súvisia. Žiadny zbytočný pátos, žiadne lacné vzťahové hrátky, čistá pravda, ktorá vás pohltí a na konci nechá v slzách. Marley a ja nie je ničím viac, ako verným odtlačkom každodenných problémov, so všetkým "dobrým i zlým, kým nás smrť nerozdelí".
  • K tomu sa pridáva aj skvelé herecké obsadenie Owen Wilson a Jennifer Aniston ktorý sú naozaj skvelý

odporúčam

• Áno (1)
  • Nie
andreaz

andreaz

Pridané: 18. marca 2010

(Upravené 27. apríla 2010)

• Myslím, že veľmi vtipný, milý a príjemný príbeh na pozeranie.
  • Vhodný aj pre deti aj dospelých.
  • Taká oddychovka.

Ja som si film pozrela, lebo v ňom hrajú dvaja známy herci: Jenifer Aniston a Owen Wilson a myslím, že to bol predpoklad, že táto komédia bude zaujímavá.
Celkovo je príbeh taká klasická komédia, ale krásne popisujú lásku ku psíkovi.
Zobrazujú vlastne ako psík vytvára v domnácnosti problémy, starosti a ako je to so psíkom a malým dieťaťom v dome.
Ako vravím v pozitívach, podľa mňa také príjemné pozeranie, nenáročné, oddychovka.

• Nie (3)

Zobrazujem 1 - 4 zo 4 recenzií