Madagaskar 2 - Útěk do Afriky
Vaši oblíbení zvířecí trosečníci jsou zpátky – stále spolu a stále ztraceni! Madagaskar 2: Útěk do Afriky od společnosti DreamWorks Animation je “ještě lepší než jednička!”... viac »
od 7,83 €
7% | (1) | |
0% | (0) |
Všetky recenzie Madagaskar 2 - Útěk do Afriky
- Vyborne
Dalsi vyborny diel madagaskaru je to skvela rozpravka v ktorej je vela skvelych postaviciek a hlavne si clovek uzije skvelu zabavu tento film odporucam kazdemu kto ma rad moderne rozpravky a rad sa zabavy pri madagarkare 2 odporucam mam ho a j eto jedna tych krasnych rozpravok ktore mam rada.
- postavičky
- veľa zábavy
- veľa vtipných scen
- tučniaci sú oveľa viac humornejší a sú častejšie vo filme ako v 1. časti
Na začiatku druhého Madagaskaru sa naši hrdinovia pripravujú z titulného ostrova odletieť. To ma prekvapilo, pretože som žil v dmienke že z neho na konci prvého dielu odplávaia lodou. Omyl! Zabudol som, že v úplne poslednom zábere jedničky jeden z tučniakov prehodil, že loď nemá palivo! Keby to ale onen tučniak neprehodil, rovnako by som sa nečudoval, keby hrdinovia Madagaskaru naraz práve boli na Madagaskare. Toto dobrodružstvo zvieratiek, ktoré sú schopné spievať, tancovať a stavať lietadlá, si s nejakou logikou deje nerobia starosti.Dokonalý sitcom, groteska alebo stand-up comedy. Ale zaujímalo by ma, či to celé v nejakej fáze natáčania malo nejaký scénár.V podstate nevidím nič zlé na tom, natočiť film, ktorý je z 95 percent len nezáväzné blbnutie a jeden guľometný gag za druhým.
- Film je dobre pozeratelný
- Je dobre prepracovaný a dej vás určite bude baviť
- Hlavnú rolu vo filme hrajú zvieratá,čo môže byť vynikajúce hlavne pre menšie deti
- Dá sa pozerať aj furt dookola a bude vás baviť
- Vo filme sú aj smiešne scény,ktoré pobavili aj mna
Madagaskar 2 je skvelá rozprávka.Videl som ju a zapáčila sa aj mne,aj ked už niesom dieťa.Je určená hlavne pre deti.Je to krásna rozprávka,v ktorej hrajú hlavnú rolu zvieratá a to ocenia hlavne tie menšie deti.Film je dobre premyslený a je aj dobre pozeratelný.Je vytvorený od firmy DreamWorks.Madagaskar je zvieracia rozprávka,ktorá má šmrnc.Videl som obidve časti,ale táto druhá časť sa mi páči o niečo viac ako prvá.Poznám jedn odieťa,čo pozerá Madagaskar skoro každý den dookola.O tom svedčí aj to,že film sa dá pozerať aj každý den a furt vás bude baviť.Vo filme sú aj velmi smiešne scény,ktoré som ocenil aj ja.Doporučujem každému mladému divákovi.
- -vhodné pre všetky vekové kategórie
- -príjemný relax
- -vtipné spracovanie
- -skvelé spracovanie po grafickej stránke
- -odohráva sa v prírode a hlavnými postavami sú zvieratá
- -jednotka bola podľa mojej mienky lepšia už len dejovo
- -občas veľmi nudné naťahovanie deja
Ako fanúšik moderných rozprávok mi neunikla ani táto rozprávka. Prvá časť sa mi síce páčila viac, no ani táto druhá časť nepatrí medzi tie najslabšie. odporúčam :)
- Madagaskar 2: Útek do Afriky určite nesklame tých najmenších divákov
- pekné pokračovanie úspešnej jednotky
- graficky pekne spracovaný príbeh
- vela vtipných scénok
- výborný dabing
- super hlášky tučniakov ktorý to tam inak niekedy docela zachraňovali
- animovaný film ktorý sa oplatí vidieť
- nemám nič proti madagaskaru 2
super pohodový príbeh o zvieratkách a ich príbehoch určite nesklame najmä menších divákov
stojí za pozretie určite sa nudiť nebudete. Určite daleko lepšie ako napríklad Shrek 3
- - spoznávanie krajín a zvierat
Tento film alebo túto rozprávku som kúpila deťom preto lebo mali aj jednotku tak chceli vedieť ako to bude pokračovať a čo sa tam bude diať a tak ďalej a boli štastný. Toto cédečko som požičiala aj známim lebo keď som im o tomto filme povedala hneď ho chceli a teraz ho majú kúpili si to aj oni. Tento film by som odporúčila aj ostatným ktorý majú jednotku lebo to je veľmi pekný a nedomysliteľný (čiže že si to nedomyslíte) film a keď si to naozaj kúpite určite uvidíte že to je naozaj inak ako ste si mysleli. Keby som si tento produkt mala vybrať ešte raz ani chvíľu by som neváhala a hneď by som si tento film kúpila a aj známi by určite tiež ani na chvíĺu neváhali. Pri dalšom nákupe by som si dávala pozor nato aby mi film nik nezobral a nekúpil.
Zobrazujem 1 - 7 zo 7 recenzií